Dagen idag

SHASHA BLOGGEN!! Idag var jag, Vida och Dalia nere på stan. Det va fett chill, vi bara gick runt och kollade i olika affärer, ex. JC som har massor av tröjor för 19 kr! Sen så åt vi väldigt mycket... vet inte varför, men var sjukt hungrig hela dan. Och det har inte gått över! NU TÄNKER JAG ÄTA.
MAT FRÅN ARKIVET O.o

Kreativ studio - IKEA spacemaker

Kreativ studio för en ung designer, skapat i IKEA's planeringsprogram för ungdomsrum - spacemaker. Inget om man planerar seriöst, men kul att leka med!

Någon som kallas din vän

"En äkta vän vet mycket om dig - men inte allt. Den låter dig ha dina hemligheter ifred och litar på att du berättar. Äkta vänner säger inte att de vet allt om dig.
En äkta vän står nära dig - men är inte din 'bästa'. Man kan ha många vänner, och när någon är ens närmsta så känner man det inombords.
En äkta vän finns där för dig - alltid. Även om den inte är där på plats så skulle den göra allt för dig, om den bara visste att det behövdes just då."

Dagens planer

HEJ! Ska ner på stan för att provcykla lite cyklar, det är dags att byta för mig om man säger så. Har haft samma i två år och har vuxit typ 10 centimeter. Sedan ska familjen åka och fika hos bekanta, KUL KUL. Hoppas ni får en bra dag!

Ekerö

Älskar er tjejer♥

Godmorgon!

Hej alla söta! Hoppas ni sovit gott. Vaknade imorse och blev helt bestört över hur upppassad jag blir hela tiden! Först kommer de och väcker mig, sen gör de frukost e.t.c. när jag var hos Alva sov vi tills vi vaknade och åt sedan frukost som vi själva gjorde, och vart och när vi själva ville. BLEV TYP GALEN!!! Från och med idag är det mina morgonregler som gäller för mig, punkt slut.

Dagens planer;  Jobba på min väska♥

Hemma igen♥

Efter tre nätter hemifrån med långa samtal ända tills det gråa gryningsljuset är jag sorligt nog tillbaka. Men, det är alltid bäst att sluta när man har som roligast, så att säga. Vi var faktiskt fett trötta idag, haha ;) Åkte utan att säga vart jag skulle! Var på Ekerö med Dalia, Vida och Alva i Alvas sommarhus. Vi har njutigt av frukost på bryggan, voltat på studsmattan, seglat i fjärden och åkt på utflykt till lagunen - en närmast bottenlös grop med sandbotten och helt rent, grönskimrande vatten. Imorn(idag då) kommer bilder♥ Sov gott så ses vi snart igen!
Arkivbild

Om du letar efter nån

 
Om du letar efter nån som är ärlig och rak
som inte erkänner allt i efterhand
Om du letar efter nån som gör dig glad
mer ofta än ibland
 
Om du letar efter nån som går att lita på
Om du letar efter nån som går att ändra på
 
Om du letar efter nån som följer med dig ut
en fredagskväll på stan
Om du letar efter nån som kan säga
mitt på ljusa dan
Jag är lycklig med dig
Då ska du inte välja mig
 
- Melissa Horn

Essie's sommarkollektion


HISS HISS HISS för denna läckra sommarkollektion från Essie! Älskar färgerna, och det är något med namnet på alla deras färger som tilltalar mig. Så fina och roliga!♥

Musiktips

Detta är ljudet av min sommar i år. Skulle inte kunna leva utan Melissa♥
Även hennes tidigare skiva "Säg ingenting till mig" är helt undebar!
BÄSTA TRÄNINGSMUSIKEN. Gammal som graven, men helt perfekt.
Rotades fram i föräldrarnas skivsamling för åratal sedan, och spelats sedan dess.
Även denna skiva har några år på nacken, men det gör den inte sämre.
Det verkar faktiskt som att Madonna aldrig kommer bli gammal och dö.

Classy Women

Nagellack från Essie
Skor från heppo.se
Övrigt från H&M

H&M barnrum

Var inne på H&M:s hemsida för att leta inspiraton när jag halkade in på deras barnrumsinredning. Så söt och rolig! Skulle ge allt för att fått ha lite sånt där på mitt rum som liten♥
Nu när min lillayster snart ska få ett eget rum har jag gjort detta "modeboard", och till min stora förvåning tycks den gå hem någorlunda hos min kära lilla mamma c:

Le Moustache Chat

Jag har tidigare berättat för er om årets stora sommarkärlek; Charlie - katten med mustasch. SÅ JÄVLA UNDERBAR♥
ÄLSKADE, ÄLSKADE CHARLIE♥

INTERNET ÄR SÅ DÅLIGT!!!

Hela dan idag har vårt internet vart oåtkomligt till och från, därför har det blivigt alldeles för lite bloggning :( Håller på att packa och göra  tidsinställda inlägg igen, denna gång två per dag c: Var ute och joggade imorse, har blivt beroende redan ;) MEN SÅN JÄVLA TRÄNINGSVERK JAG FÅTT!!! ontibenen.se hahah, har tränat för mycket på kort tid utan att stretcha. Måste skynda vidare med inläggen nu, ska iväg om bara ett par timmar(!)
Arkivbild nu igen : /

Väska på G♥

Håller på att planera en väska som ska sys, är minst sagt inspirerad just nu. Ska slakta ett par mörka jeans, ta lite virkade spetsar och Voliá! En kreation made by M. ÄLSKAR ATT SY♥
Arkivbild

Bilbo

Gud vad jag längtar till biopremiären av Bilbo! Är ett Lord of the Ring-freak, men har aldrig läst böckerna (SHAME SHAME SHAME men när man redan sett filmerna är det så drygt) Jag fyller år strax innan premiären, så gissa vad jag önskar mig ;)

Joggingrunda med 4-åring

...rekomenderas absolut♥ specielt när denna har bak-och-framvänd pyjamaströja på sig c; jag var ute och joggade i morse (musiktips: Sahara Hotnights) och när jag kom tillbaka var min syster eld och lågor för att hon inte fått följa med. Resultatet blev en liten mysrunda c: Ska nu iväg och möta Vidababe och Daddi, har fett bråttom... hörs! ;*

Katter katter katter

Farmor har tre katter <3 the kattmännikska in me is speaking. SKa hem imorn, längtar efter inlägg med bilder i ;)

Party YÄYÄYÄYÄYÄ Ü

SHASHABLOGGEN!!!!
Är hos min morbror i Umeå nu, fett chill. Vi bor hos mamma och pappas kompisar just nu, vi cyklade hit på deras och sönernas cyklar c: har lång kjol idag bara för att vagga deras enda damcykel :P MAMMA SER GALEN UT PÅ MOUNTAINBIKE XD vi hörs om ett tag!

PS. Min mobbe har torkat nu :D men allt försvann, nummer, bilder, musik... Och ORDBOKEN ;( så är det massor av skumma ord, don't blame Me.

Dare to wear red

Blus: H&M
Jeans: Cassandra jeans, Gina Tricot
Skor: Lugano, heppo.se
Väska: Maika travelbag, nelly.com
Trenchcoat: H&M
Mössa: Kim red pack, nelly.com
Halsduk: Sicka tube scarf, nelly.com
Armband: Eldalia, maisstore
Hörlurar: HV-136, nelly.com
Nagellack: Isadora
Läppstift: make up store

Boktips

Familjen Considines Förbannelse ★★★★☆
Boken handlar om en tjej som vuxit upp i Australien med sin mamma. När hennes mormor dör visar det sig att det inte alls är bara hon och mamma - det är fem morbröder, deras fruar och sju kusiner också. De är skrämande och beter sig skumt. Snart blir hon indragen i något stort som hon inte hade räknat med! Denna bok höll inte riktigt mina förväntningar, men efter alla blodiga och fruktansvärda böcker jag tryckt i mig hade jag förstås lite problem med allt det lättsinninga - och de alldeles för ospännande mysterierna, som jag räknat ut långt före huvudpersonen. Rekomenderas för de lättskrämda, upp till 12 år.
 
De rätta ★★★★☆
Tally's äventyr från de tidare böckerna Ful och Snygg eller ful? fortsätter. Läs de första böckerna innan du ger dig in i denna! Skrämmande framtid. Allt började med ett litet brått för kärleken och slutar med krig. Slutet på denna serie gjorde mig verkligen besviken! Men det var extremt oförutsägbart, vilket ger många extrapoäng. Rekomenderas för alla som läst de två tidigare böckerna!
 
Cirkeln ★★★★☆
Det handlar om sex gymasietjejer, som inte har något gemensamt. Bara att de är Utvalda allihopa. Snipp snapp snut, så var sagan slut. Säg en bokälskare som inte redan slukat cirkeln. Just det, det finns inga! Jag är långt ifrån ensam om att läsa denna bok. och jag kände till slutet långt innan jag börjat läsa, vilket fördärvade hela läsningen för mig. Men boken var välskriven och bra ändå, och ingen hade avslöjat hemligheterna bakom varje ord som jag läste. Boken rekomenderas för de som gillar "vardagsfantasy", ysterier som ligger väääldigt nära och långt ifrån verkligheten och skolan (inte min favorit direkt). Alla åldrar!
 
Min systers dotter har många pappor ★★★★★
Underbar fortsättning på I gryningen tror jag att mamma ska väcka mig. I denna bok har Ombeni's syster kommit till sverige med sitt nyfödda barn. Hon är trött, arg, bråkig och orkar inte ta hand om barnet. Sakta kommer den hemska sanningen om vad som hände efter Ombenis flykt fram... den är svår att lirka ur Maua, hon vill inte minnas eller tänka på allt det där. Men aldrig kommer hon kunna glömma - såren rebellerna lämnat efter sig kommer inte att läka. Den enda svagheten i denna bok är att den hade kunnat vara 70 000 sidor längre. Jag vill se mer av fantastiska Christina Waldén! Eftersom att denna bok är så hemsk så rekomenderar jag den till den något äldre. Boken är fristående men jag tipsar om att läsa den tidigare boken först.
 
Fallen ängel ★★★★★
Förtrollande förbjuden kärlek som är både förhäxad och förhäxande. Varför börjar inte en snygging från biologin stalka mig? Patch dyker upp överallt i Noras liv. Han är retsam och irriterande, men Nora känner en motvillig attraktion till honom. Hans svarta ögon genomskådar henne, och hon kan känna det. Men det ska inte vara så, för Patch skrämmer henne också. Sen är det det här med Elliot... JAG. HAR. EN. CRUSH. PÅ. PATCH. Eller, snarare sinnesbilden av honom har fastnat i mitt huvud. Jag är wierd. I alla fall är denna bok för vem som helst - över 12. Den är sk. Snuskig, om man säger så...
 
Ögat över månskäran ★★★★★
Gemma bodde i Indien med mor och far, men längtade till England, och sällskapslivet i London. När hon fyllt 16 hamnade hon i ett gräl med sin mor, som ledde förödande konsekvenser. De förödande kosekvenserna är en flickskola där och hennes vänner... upptäcker något, om man säger så. Gemma upptäcker att hennes krafter är större än hon trott. Och vem, vem, vem är Mary Dwoyd? Läs denna bok, den kommer att skrämma dig och du kommer att älska den. Garanterat. Så välskriven!! LÖW TO LIBBA. Rekomenderar denna bok till de som aldrig brukar hesökas av skuggor efter läsning (alltså borde jag själv inte ha läst den).

Yellow Submarine

Skor: Swedish Hasbeen
Kavaj: H&M
Väska: nelly.com
Topp: Gina Tricot
Jeans: H&M
Halsduk: nelly.com
Armband: Maisstore
Nagellack: Depend

American Pancakes

Tips: Vattenmelon passar jättebra till sirap!

Klassen

Finaste klassen♥

Hejhej! Nu tänkte jag berätta om min underbara klass. eftersom att glunten börjar på dagisnivå har vi gått tillsammans större delen av livet (och så är det några som kommit och gått under tiden). De senaste åren har jag faktiskt tillbringat mer vaken tid i skolan än hemma, och det har skapat ett starkt band mellan oss alla.  Vi har haft 5 klassfester och 1 klassresa det senaste året, bara en sån sak! Denna bild är från när vi sovde(eller vakade) över på skolan en natt i påskas. Älskar er alla♥

No seriously?

GUYS nu gillar alla sidan No seriously? på facebook, eftersom att den är såå sjuukt roolig c:

Mobben i sjön

Tyvärr blir det inte några fler mobilbloggar under denna resa, eftersom att min mobil tog sig en simtur i sjön :( hela släkten driver med att "simkort inte ska simma", sjukt störande! Men det är ju rätt kul med c; aja, vi hörs på fastlandet från en dator! Ha de Gött c:

Svar till frågestund+svar på kommentarer!

HAde visst en frågestund för ett tag sedan, heheh... tänke svara på den nu, + de andra frågor som jag fått! c:
 
Om Systemis♥:
Ey gör ett ınlagg om din kamera, vilken sort? Marke? osv. c:
Vilken kamera ? c: AWESOME <3
Svar; Det är en Canon EOS 1100D. Väldigt braig! c:
 
Om Svar på kommentarer nu igen!:
Hur fick du bakgrunden bakom bilderna i headern ?
Svar; Bakgrunden (dvs. mellanrummet mellan bilderna och kanten runt om) på min header är genomskinlig, och då syns bakgrunden helt enkelt igenom. :)
 
Om Systemis♥:
vad fotar du med? C: finblogg!
Svar; bilderna i det inlägget som du kommenterat är tagna med iPhone, men nu fotar jag mest med systemkameran c:
 

OVER TO THE FRÅGESTUND.
1. Ålder?
Längd?
väger?
storlek på skor?
Svar: 12,7 år, 1,64 m, 58 kg, 39 på fötterna :)
 
2. om en blå smurf skulle hoppa in genom ditt fönstret, ta en falukorv från ditt kylskåp och springa hem till din bästis o smiska med den på baken, springa hem till dig igen, stoppa den i en burk majonäs o stoppa den i din mun. skulle du spotta ut den eller äta upp den? C:
 
Svar: Tjaa, det beror väl lite på. T.ex. vill man järna veta om kompisen har en ren bak. Låg korven I BURKEN när jag fick den i mune skulle jag garranterat spotta ut. Och helt ärligt, jag är inte så förtjust i majonäs, så jag skulle nug spottat ut den endå. C: DIN KO VILKEN UNIK FRÅGA ISSAPISSA♥
 
3. Är du kär i nån just nu?
Vilka är dina bästavänner?
När vill du gifta dig? Vilken ålder?
Puss o kran, saknar dig <3
 
Svar: Ja du, hemligt hemligt på första frågan, möjligtvis har jag en crush på Patch. EN DAG FÅR DU VETA VEM DET ÄR C: Mina bästa vänner? DU ÄR SÅ SJUKT KORKAD♥ om man vänder ett hjärta upp-och-ned så ser det ut som ett... ASS♥ Jag vill absolut gifta mig, iförd en vit fluffig klänning i en kyra där min drömprins väntar vid altaret. Ett plus vore om jag inte var en ful gammal tant när detta inträffar, så 21, 22 kanske c: KRAN PÅ DIG MED♥ :)
 

Goin' to the beatch

H&M; Handuk, bikini, shorts
Accessorize: Flip-flops, hatt, solglasögon
Gina Tricot: Topp

För- och nackdelar med att vara jag.

Fördel: svarta/mörka ögonfransar trots att jag är blond
Nackdel: Fyrkantiga fötter och inåtvända knän
Fördel: Har en viss kompetens vad gäller webbdesign och olika program, listar snabbt ut hur allt fungerar
Nackdel: Läskig dragning till att göra allt utom ögats iris på en bild svartvitt och förstärka irisen till en läskigt stark färg
Fördel: Klarar mig bra utan en natts sömn eller en förlorad måltid
Nackdel: Vägrar lyssna när någon säger att jag är trött, hungrig, sur etc. när jag är så övertrött/hungrig/sur att jag inte fattar det själv.
Fördel: Älskar att läsa och gör det gärna hela natten
Nackdel: VÄGRAR att gilla böcker som alla andra gillar eftersom att det känns massproducerat att gilla dom, läser dom och älskar dom sedan i smyg >:D
Fördel: Bor i ett fint hus, har en pool, eget rum och en underbar familj
Nackdel: Är så sur och otrevlig och slö hemma att alla blir trötta på mig
Fördel: Skiter helt i vad andra tycker om mig
Nackdel: Ger ändå vika för grupptryck när det uppstår
Fördel: Är omgiven med underbara och galna vänner som jag verkligen älskar, MINA KOSSOR♥
Nackdel: Tänk om dom hatar mig i hemlighet... O.o
Jahadu lite så är det att se ut så här c:

stugmys

Hej!
Sitter nu och läser indiansagor, drar dåliga
ordvitsar och äter godisnappar med storasyster och farfar. Riktigt mysigt c:

Utkast: Jul. 10, 2012

Nu har jag suttit stilla, läst och lyssnat på musik i lite för många timmar i sträck. Aj min rygg D: Eftersom att världen inte har något att bjuda på just nu så får ni vara offer för min uttråkning. Kanin Owo
() ()
(o.o)
/| |\
.O.O.
... Okej vi ses.

KONY 2012

Jag hoppas att ni alla vet hur viktigt det är att vi stoppar LRA. - okej, många säger att det är överdrivet och att Joseph Kony bara har vuxna i sin armé, men jag tror faktiskt, fullt ut, på invisible children's version av historien. Kanske är det de böcker som jag läst om unga kvinnor i Kongo som övertygat mig, för det dröjde faktiskt ända tills i söndags innan jag tog mig tiden att kolla på hela filmen. We must act now. Jag tänker beställa den "fräsiga" KONY 2012-tröjan(se tidigare inlägg), eller action kit (som innehåller massor av grejjor) för att visa stöd c: Jag hoppas att alla bryr sig lika mycket som jag gör. Shame on you if you don't.
Action kit Owo
 
Önskar verkligen att jag inte vart så trööög och missat cover the night, men man kan ju cover the night:a sin gata lite i eftersprång c; Skäms faktist för att jag inte kollat upp detta förens nu, men efter att ha läst i gryningen tror jag att mamma ska väcka mig förstod jag vad det rörde sig om första gången de nämde ordet "rebeller" i videon. Rekomenderar denna bok för de som vill veta mer om vad kvinnorna och flickorna utsätts för!
 
Well, det sista jag kan säga är att jag är fett stolt över Taylor♥ Visste att hon skulle vara med och stötta detta projekt, hon är lika fylld av peace & love som en hippie ;) Alla politiker, kändisar och andra som hjälper till är värda nobellpris i fred.♥ (owO det kanske han som startade kampanjen får?)
 
Nothing is more powerful than an idea
whose time has come IS NOW

Dags att dra iväg!

Okej, då ska vi vända bilrumpan mot Muppsala och ta oss norrut upp i skogarna. Ett inlägg per dag 12:00, glöm ej det! c: Vi ses nån gång.

Godnatt...?

Nu säger jag typ godnatt/hejdå ska sova. Har gjort inlägg för en vecka framöver, sedan får jag hoppas att den dator att blogga från kommer att finnas tillgänglig. c:

Nya blogg.se

Hejsan svejsan!
Nu sitter jag här och tampas med nya blogg.se, jag var verkligen fäst vid det gamla systemet och absolut ha kvar det. Men det finns vissa nya funktioner som jag gillar, t.ex. inläggen auto-sparas hela tiden vilket är bra eftersom att man ibland glömmer att denna elaka webbplats loggar ut en när man trycker på publicera om man väntat för länge, man kan ladda upp massor av bilder samtidigt och ibland kommer det KOSSOR♥
 
btw LÖWLÖWLÖW till mina kossor Dalia och Issa som flytt Muppsala till till respektive släktningar i coola länder. Sjäv ska jag ge mig av norrut imorn, sommarstället, gamla vänner och mor- och farföräldrar väntar. Tidsinställda inlägg på G! Ska göra inlägg för två veckor på en eftermiddag, wisch mi godd luck c: Nya boktips, Outfits och VIKTIGTVIKTIGTVIKTIGT inlägg som kommer imorn kl. 12:00. Ja visst ja, alla inlägg kommer klockan 12:00 kommande 14 dagarna, men imorn är det extra viktigt att ni kollar O.o
 
Sen ska jag SMS-blogga lite också, men vi får se hur det går eftersom att mitt nummer fortrarande är anslutet till min gamla blogg...? Aja, nu har jag lite att göra innan jag kan luta mig tillbaka med min nya älskling; Fallen Ängel. 
Vi hörs om ett tag! c:
 
PS: upptäckte nyss att på nya blogg.se funkar kortkommandona på tangentbordet för fet, kursiv och understruken text! YAYAYAYAY.

Dagens vill ha!

Tröja: KONY2012.com --> Shop
Blus: H&M
Skor: Iron Fist

Family Guy

Nu kollar jag på TV c: Vill se en bra film, men det är inget som går nu... tips?
PS: OMG DET ÄR JU DOWNTON ABBEY NU; HUR KUNDE JAG GLÖMMA!? LÖWLÖWLÖW♥

Att Sova.

Hej mvh. världens sovigaste sovare. JAG HAR SOVIT MYCKET IDAG♥ Sämst uppdatering, men jag har sovit. Nu går jag och sover, hejdå c:

GG ikväll

Ikväll ska jag och familjen grilla med grannarna (GG=Granskapsgrillning) Ska bli trevligt c:
Bildig bild på blommiga blommor OwO

Lia Marie Johnson

OMG she is a bit to AWSOME!!! :D :D Dör totalt, hon är så rolig och söt och cool och hon sjunger jättevackert♥ She's my celebrity crush ;* mehehe :P
Hon är med i både teens react och kids react. Några bra avsnitt från hennes sida;
Hon har lite låtar oxå Owo

Hungerspelen

Just nu sitter jag och nördar the Hunger Games soudtrack och kollar på trailerna och letar efter nån kompis som vill se den med mig. Trevligt eller vad? C:
TRAILIG TRAILER.

SÅNGIG SÅNG SOM ÄR MED I FILMIGA FIMEN AV VÄRLDENS BÄSTA TAYLOR (eller delad etta med Taylor Lautner, raww c; )

Någon som sett/läst den och kan säga om den är bra eller inte?

Godaste C:

Grillmacka fylld med ost, skinka, tomat och dionsenap.
Tillbehör; Apelsinjoucie och tomat.
Har man ingen smörgåsgrill så lägger man sin macka i ett våffeljärn, vilket vi gjort i alla tider hemma hos mig. c:

Kids React to Viral Videos

SÅ SJUKT KUL, KOLLA PÅ DESSA VIDEOS. SEVÄRDA!!! :D
Tre bra avsnitt (som jag sett, många kvar)
Hela spellistan c:

Dagens outfit

Ahhahahh bjuder på den ;)

JAG HATAR SOLKRÄM.

Okej, jag vet, solkräm skyddar huden mot jätefarlig UV-strålning och jag vill inte ha hudcancer, men endå! Solkräm är ju bara elakt och kletigt och man får i håret och på kläderna och hyn blir fet och USCH!! Jag har inte använt solkräm på hela sommaren, och nu är det plötsligt jätteviktigt. Jag har sådan hud som blir jättegrisröd, men i år har jag klarat mig undan eftersom att... världen har slutat vara elak mot mig...? Iaf vill jag inte ha solkräm. Åtminstone inte från COOP änglamark! Just det, det ekologiska syltmärket. Eller, kanske inte syltmärke, men de säljer mest sylt endå. Och nu är mitt hus fyllt av Schampoo, balsam, smikborttagning, tooner, solkräm och myket mer av änglamark. DERAS SOLKRÄM ÄR TJOCK OCH ÄCKLIG TESTA INTE.
Jaha, man är visst lätt agressiv så här på morgonen. Men seriöst, undvik coop änglamark om du inte är jätteallergist mot parfymer och sånt eller är i behov av ekologiska morötter. c:

justgirlythings.tumblr.com


Blåfrusen

Hejhej! Nu efter ett liiite för långt bad i poolen har jag legat och läst i min bok c: Jag har blå läppar pch naglar, är det onormalt? O.o creepy. Om ett tag, efter maten, ska jag dra iväg och jobba igen, hoppas att det går bättre idag, för jag var sjukt ofokuserad igår. Det blev jättejobbigt att hålla på då!
Arkivbild på LePooelen :D

PS: Jag kollade på Legender från Övärlden tidigare, den var underbar. Som alla andra Studio Ghibli-filmer♥ (Studio Ghibli är de som skapade min granne Totoro, spirited away och Laputa bland annat) Kolla på den, och alla andra filmer som det står Studio Ghibli på!! :)

Nej men hej på er c:

Nu ska man bada igen, heheh. Allt jag sriver är visst det :P Men först måste jag bara säga att boken Ögat över Månskäran är en braig bok C: tack Dalia för tipset! Tänkte göra nya boktips med massor av nya böcker OwO Har hittat en hel del att dela med mig av!

Spel på karamellkungen.se

Nu har jag passerat en ny gräns för töntighet, men måste ändå tipsa er om spelen på karamellkungens hemsida. DÖR DOM E SÅ UNDERBARA OCH SÖÖÖTAAA!!!♥♥♥ Roligast? Saltsluttningen och Chokladpanik.

Böckerna

Idag lånade jag;
  • Min systers dotter har många pappor (fortsättning på I gryningen tror jag att mamma ska väcka mig)
  • De Rätta (fortsättning på Ful och Snygg eller ful)
  • Familjen Considines Förbannelse (samma författare som Tvillingarna Thornthwaites Testamente)
  • Animefilmen Legender från Övärlden (studio Ghibli♥)
Än så länge vet jag inte vad jag kommer att tycka om dessa, men jag väljer alltid böcker med största omdöme så jag förväntar mig mycket O.o Upptäckte tidigare idag att det är Christina Waldén som skrivit nästan alla braiga böcker;
  • I gryningen tror jag att mamma ska väcka mig
  • Min systers dotter har många pappor
  • Fallen flicka
  • Kort kjol
  • Eskort
  • Är det någon där?
...och en million andra böcker om viktiga och verkliga saker som är svåra att förstå att de faktiskt händer. Riktigt, riktigt bra!♥

Städat nuuu

Hejhej! Nu har jag vart oc städat, =300 kr till min kassa! c: Fett nöjd o stolt över mig sjäv, men det var skitjobbigt, kan jag ju tillägga. Nu ska jag ta ett bad, men sedan kan ni få veta vad jag lånade på biblan :) Plask!

Morgondopp

Oj så sjukligt trevligt det är att ligga i vattnet i 20 minuter varje morgon. Känns jättelyxigt att bara kunna flyta rund där hela dagarna c: Nu ska jag strax bege mig bort mot bilblan för att låna mer böcker - har läst ut alla mina "juniböcker", vilket är runt tio stycken. Har två kvar, och ska låna två nya. Vilka? Det får ni se... >:D Vi ses om ett tag!
En bild... på en buske c:

Godnatt ;*

Godnatt alla fina! Sov sött och dröm gulliga drömmar. Vi ses imorn♥

Taylor Swift

Hej på er C: nu tycker jag att ni alla tar och lyssnar på Taylor Swift bara för att hon är så underbar♥ Enligt mig är det bästa albumet Fearless, men andra tycker annat O.o Lyssna.Lyssna.Lyssna!
Ett par lite nyare låtar av henne;
Dom här låtarna är med i Hunger Games c:

Hej!

Förlåt för den låga uppdateringen. Jag och cheyerna hade en riktig kanondag, underbar och galen♥ Ska ut med syster och granne och bada nu, vi hörs igen om ett tag :)

Btw, jag har fått ett städjobb c: fett glad! äntligen kan jag få ihop det sista till min iPhone, och får FEM HUNDRA över :O

inspiration: The Wild


Dagens och gårdagens outfit


Morsning korsning ;)

Godmorgon! Idag kommer tjejerna hit för att bada, ska bli fett kul. Jag har bara träffat Alva och Dalia sedan skolan slutade och nu ska det bli spännande att få höra vad de andra har gjort. Håller på att ladda över alla bilder jag tog igår kväll(!) Kameran va ingen dröm, nu är jag lyyycklig♥ Extra bra eftersom att det ofta blir slagsmål om Daddi's kamera när hon har med den ;)

Downton Abbey

Nu, medans resten av världen kollar på EM-finalen, tänkte jag ta och glo på min favorit(SVT)serie; downton abbey. Mysigt kostymdrama, tredje sesången kommer i höst och just nu rushar de genom ettan och tvåan :)

Systemis♥

Bästa pappa har köpt en systemkamera till familjen(=mig och storasyster som slåss för att få fota)♥ LYCKLIG.SE nu kan jag o Dalia fota Tillsammans, inte bara kolla på medans den andre gör det ;) Bilder på kameran kmr imorn c:

ALVA IN THE HOUSE JAO!!!

SHAASHAA BLOGGEN!!! HEJ HEJDÅ.

Alva is going here

Om ett tag förväntas Malva dyka upp här, YAY♥ Lite omväxling från "vattenhästkorvinsamlingsvärldsmästerskap" -.-'
Alva c:

Sunny sunday

Godmorgon på er! Ännu en dag i solen väntar, med förhoppningsvis liiite bättre uppdatering ^^ Ska försöka hitta nån som vill göra något med den lilla paddan Malla idag♥

spread a little Love


RSS 2.0